Lyžařský kurz 2022… akce, která se vydařila

Miroslava Čechová Zprávy z akcí

Po dvouleté, koronavirovou pandemií vynucené přestávce, se uskutečnil LVVZ  známý spíše pod názvem lyžařský kurz neboli lyžák, tradiční akce, pořádaná komisí tělesné výchovy. Příprava i organizace akce samotné vyžaduje týdny práce, v letošním roce zkomplikované navíc stále nekončící pandemií a za přísných hygienických podmínek. Přesto se akce uskutečnila za účasti 34 žáků a čtyř instruktorů z řad pedagogických pracovníků naší školy v termínu 7. – 11. 2. 2022 v kouzelném prostředí moravských Jeseníků.

Ranní nástup:-)

Účastníci lyžařského kurzu našli ubytování v penzionu Na rychtě v Malé Morávce. Samotné lyžování probíhalo na zasněžených svazích v nedalekém Karlově.

Malá pauza na svahu – posíláme pozdravy Jílovákům do Brna

I přes někdy nepříznivé klimatické podmínky si žáci lyžování ve zdraví a bez úrazu užili a jejich spokojenost je asi největší odměnou organizátorům. Velké poděkování patří těm, bez nichž by se celá akce nemohla uskutečnit, tedy komisi tělesné výchovy.

Náš dream team cestou nahoru
Jsme na svahu nepřéhlednutelní…
… že by kliky? 😀

Co si přát závěrem? Snad jen aby se příští školní rok lyžařský kurz uskutečnil za normálních podmínek a bez omezení tak, jak jsme byli v minulosti zvyklí.

Lyžák jsme si užili

Milena, Dana, Pepa, Michal a účastníci lyžáku 2022